Al 140 000 tevreden klanten gingen u voor . . .

Vind meer opdrachten en scan de hele markt in één minuut 

Opdrachten winnen begint met opdrachten vinden. 

Met Aanbestedingskalender zoekt u in de grootste aanbestedingen site van Nederland.

Geen zoekmogelijkheden of Alert Mail

Gratis inschrijven op aanbestedingen

ABK LIGHT (onbetaald) 

Voor bedrijven die bijna nooit met aanbestedingen werken

"Nu hebben we enorm veel tijdswinst en we missen niets meer. We kunnen nu heel gericht zoeken en we hebben vertrouwen in datgene wat we zien."

Irma Allart

"De overzichtelijkste en compleetste in de branche"   

Suzan ten Have
Alewijnse

Zo helpen wij u meer opdrachten vinden 

 Omdat wij in alle platformen zoeken vindt u bij ons alle aanbestedingen die er zijn, inclusief de exclusieve aanbestedingen van Aanbestedingskalender. Hierdoor zijn er bij ons meer opdrachten te winnen. 

10% meer aanbestedingen

Doordat wij als enige in alle platformen tegelijk zoeken, bespaart u enorm veel tijd en moeite. ABK is daarom het compleetste platform wat er is.

Zoeken in alle platformen tegelijk

Stel meerdere zoekprofielen in met zeer specifieke filtermogelijkheden. Hierdoor kunt u meerdere soorten opdrachten tegelijk vinden.

Meerdere zoekprofielen 

Elke 24u een complete Alert Mail met alle interessante, lucratieve en relevante opdrachten die u kunt winnen. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Dagelijkse Alert Mail

Gratis inschrijven op aanbestedingen

Tientallen experts die voor u zoeken en vinden

Tientallen experts die voor u zoeken en vinden

Meer opdrachten dan elk ander platform in Nederland

Betaalde licentie

Zoeken en filteren in 8 platformen tegelijk

Breid het aantal zoekprofielen uit naar keuze

Dagelijkse Alert Mail met alle relevante opdrachten

Dagelijkse Alert Mail met alle relevante opdrachten

Vervaldata contracten van uw concurrenten

Vervaldata contracten van uw concurrenten

Zoeken in bestek zelf, niet alleen de publicatie

Gemeenteraadsbeslissingen scannen  voor toekomstige projecten

Zoeken in bestek zelf, niet alleen de publicatie

Breid het aantal zoekprofielen uit naar keuze

Zoeken en filteren in 8 platformen tegelijk

Gemeenteraadsbeslissingen ontvangen via update 

Meer opdrachten dan elk ander platform in Nederland

Meest gekozen

De grootste aanbestedingen-site van Nederland

GRATIS PROEF

Tientallen experts zoeken dagelijks naar relevante aanbestedingen voor u. En dat voor een fractie van de kosten. 

40+ Experts die voor u zoeken

Bij ons kunt u zien wanneer contracten komen te vervallen waardoor u eerder weet wanneer er nieuwe opdrachten gepubliceerd gaan worden.

Vervaldata contracten

Direct weten als opdrachtgevers van plan zijn een aanbesteding te doen. Weet eerder dan uw concurrenten wat de planning is.

Gemeenteraadsbeslissingen

Zien in het bestek waar uw belangrijke trefwoorden voorkomen. Zo ziet u direct hoe belangrijk een aanbesteding voor u is. 

Zoeken in bestek

"Zo accuraat en compleet dat ik nog geen aanbesteding heb gemist"  

Cor van den Brink
BMA

Deze bedrijven vertrouwen al op Aanbestedingskalender

"De overzichtelijkste en compleetste in de branche"   

Suzan ten Have

"Nu hebben we enorm veel tijdswinst en we missen niets meer. We kunnen nu heel gericht zoeken en we hebben vertrouwen in datgene wat we zien."


Irma Allart 

NCOI

"Ons sales team werkt nu proactief met de informatie die ik vanaf het platform makkelijk kan doorsturen of hen bezorg via de export naar Excel.  
Er zijn nu betere contacten met de administraties."

Frank Slager

Xtandit

Is de tool complex om op te zetten? 
Nee :) U hoeft niets te installeren omdat het een online tool is. U hebt overal en altijd toegang tot de gegevens en informatie via uw computer of telefoon. Als u vragen heeft, helpt onze klantenservice u graag verder.
Op basis van aanbevelingen ontvangen we voldoende bestellingen. Wat kunnen jullie ons nog meer bieden?
Dit betekent dat u uitstekend werk verricht. Daar mag u trots op zijn! Maar wat als één van uw klanten u om wat voor reden dan ook niet aanbeveelt? ABK helpt u uw potentiële klantenlijst uit te breiden zodat u niet op die ene klant hoeft te bouwen. Op deze manier kunt u fantastisch werk verrichten voor klanten die u (nog) niet kent en uw klantenbestand uitbreiden, zodat u nog meer aanbevelingen krijgt.
Wij werken vaak met onderaannemers / we werken vaak zelf als onderaannemers. Is deze tool dan nog steeds geschikt voor ons?
Absoluut, omdat onze producten u in staat stellen om de juiste opdrachten te vinden en de markt te analyseren voordat aanbestedingen al geplaatst zijn, kunt u met deze informatie een geschikte onderaannemer vinden of als onderaannnemer in beeld komen bij opdrachtgevers. Op deze manier breidt u uw lijst met potentiële partners uit en doet u aan aan meer opdrachten mee.
 
We hebben genoeg werk op het moment. Is deze tool dan nog steeds nuttig voor ons?
We zijn blij om dat te horen! Met onze producten helpen wij u om uit te breiden en vooral om vooruit te plannen. Wat gebeurt er als een van uw orders toch niet doorgaat of als uw concurrenten meer werk binnenhalen? Het kan voor uw bedrijf erg interessant zijn om in de toekomst onafhankelijke informatie over aanbestedingen en toegang tot nieuwe klanten en potentiële opdrachten te hebben.
Hoeveel kost het gebruik?
De kosten worden bepaald door verschillende factoren. Zo is bijvoorbeeld de grootte van het gebied waarvoor u offertes wilt ontvangen bepalend voor de prijs en het aantal tools dat u wilt gebruiken. Maar maakt u zich geen zorgen: na de gratis proef kunt u zelf bepalen welke instellingen geschikt zijn voor uw organisatie. Geen opdringerige verkopers of oneerlijke verkooptactieken - we geven u een inzicht en werken samen met u om de instellingen te kiezen die bij u passen. Op basis hiervan creëren we een op maat gemaakte offerte voor uw behoeften, zeer eenvoudig en 100% transparant.
Als Tenderned gratis is, waarom zou ik dan betalen voor deze tool?
Tenderned is inderdaad gratis, en daarom bieden ze u een zeer beperkt overzicht, namelijk alleen de publicaties die op Tenderned moeten staan. Meerdere aanbestedende diensten mogen daarom niet daar publiceren. Aanbestedingskalender zoekt als enige in alle platformen van Nederland. Daarom vindt u bij ons heel veel exclusieve opdrachten (tot 10% meer opdrachten) en krijgt u een overzicht van de hele markt. Daarnaast beiden wij u tools die uw een voorsprong geven zoals het zien wanneer contracten van uw concurrenten vervallen. Deze tools zijn exclusief bij Aanbestedingskalender, en maken dit het grootste aanbestedings-platform van Nederland. 

VEELGESTELDE VRAGEN